Winkeltrefpunt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waar Arbodienst vergelijken

Afgelopen week kreeg ik een mailtje omtrent arbodienst vergelijken offertes. Ik had namelijk bij de Arbomakelaar een offerte aanvraag formulier in gevuld zodat ik drie offertes zou ontvangen om arbodienst vergelijken te kunnen doen. Ik heb het offerte aanvraag formulier ingevuld op de website omdat ik opzoek was naar een bedrijfsarts. Een bedrijfsarts is een arts die met gezag kan bepalen of er een ziekte is die verklaart waarom een werknemer zijn of haar arbeidsovereenkomst niet nakomt. Tegenwoordig is een bedrijfsarts niet altijd meer bezig met het zijn van arts waar doet het nog veel meer. Zo doet een bedrijfsarts naast het laag houden van ziekteverzuim het maken van preventieve aanstellingskeuringen op het gebied van gezondheid en het geven van adviezen aan werknemers en werkgevers. Lees in deze blog wat de Arbomakelaar voor jou kan betekenen!

Arbodienst vergelijken bij de Arbomakelaar

Bij de arbomakelaar kan je arbodienst vergelijken. Je vraagt bij de arbomakelaar drie offertes aan. Deze hebben betrekking op de door jou aangevinkte dienst die een arbodienst voor je kan verrichten. Dit kan zijn dat je een arbodienst, bedrijfsarts of een consultant op het gebied van bedrijfsgezondheid. Een van de redenen voor het inschakelen van een bedrijfsarts, is het tegen gaan van ziekteverzuim. Bij de Arbomakelaar vraag je offertes aan die aan verdere eisen voldoet die je onderin het offerte aanvraag formulier invult. Er zit echter wel een eis aan het bedrijf die de aanvraag doet. Het bedrijf moet namelijk minimaal 50 werknemers in dienst hebben. Als je het offerte aanvraag formulier ingevuld hebt ontvang je zo snel mogelijk de offertes per mail. en kan het arbodienst vergelijken beginnen. De offertes kan je dan met elkaar vergelijken.

Wil jij ook arbodienst vergelijken? Neem dan eens een kijkje op arbomakelaar.nl. Daar vindt je nog veel meer informatie en kan je de offertes gelijk aanvragen.