Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Koop de type 2 laadstekker bij dit bedrijf

Bent u op zoek naar de beste type 2 laadstekker? De kabel heeft een lengte van 5 meter, hierdoor kunt u makkelijk om uw auto heen om te laden. U kunt zelf de laadsnelheid bepalen om het aan te laten sluiten bij de belasting van uw groep. Is de groep leeg? Dan kunt u snel laden, is de groep al gevuld met een koelkast of een wasdroger, dan kunt u de lader iets lager zetten. Laad sneller met de type 2 laadstekker. Een sterke behuizing, per ongeluk over de lader rijden is dus geen probleem. CE-keurmerk, dus veiligheid staat voorop!

Wat zijn de nadelen van zo een oplader?

Erzijn ltijd voor en nadelen bij het opladen, zo ook met de type 2 laadstekker. U kunt deze lader niet gebruiken om te verrekenen met uw werkgever. De lader heeft wel een kWh meter, maar deze is niet om te zetten naar een maandtotaal.Meer aantal losse kabels ten opzichte van een vaste laadpaal. Een vaste aansluiting hangt aan de muur en biedt de mogelijkheid om laadkabel aan oplader op te hangen. Wilt u graag inzicht in verbruik of uw thuislader slim schakelen met uw zonnepanelen? Bestel dan ook onze verbruiksmonitor! Deze schakelaar helpt u om het energieverbruik van uw elektrische auto bij te houden, maar ook slimme schakelschema’s te maken voor bijvoorbeeld de nacht of wanneer het zonnig is (ivm zonnepanelen)

Contact opnemen voor uw type 2 laadstekker

Maak contact als u op zoek bent naar een type 2 laadstekker voor uw voertuig. Als u een bezoekje brengt aan onze page of website dan komt u alle nodige informatie tegen. Ook voor de mensen met hun neus in de technische richting zullen weten waar er over gesproken worden en wat er allemaal te halen valt. Breng maar gerust een bezoekje.