Winkeltrefpunt
Image default
Eten en drinken

Een gezellige avond met catering in Antwerpen

Een catering in Antwerpen en omstreken die ervoor zorgt dat u een gezellige avond heeft? Laat gemakkelijk een gezellige avond verzorgen met JÖRD. Laat de catering maar aan JÖRD over tijdens uw event! Ze staan voor u klaar tijdens alle evenementen die u maar kunt bedenken. Het kan gaan om een trouwerij, business event, communie of een cocktailfeestje aan huis. Op al deze verscheidene events is het mogelijk om de lekkerste catering te regelen. En dat klinkt ideaal toch?

 

Lekkerste catering in Antwerpen

Zeggen dat het de lekkerste catering in Antwerpen is, dat is een gedurfde uitspraak. Maar het is een uitspraak die waar is! Bij JÖRD staat kwaliteit en versheid vooraan. Ze werken met streekproducten waarmee ze de lokale economie stimuleren en bovenal goed voor het land zorgen. De gerechten zijn zonder al te veel opsmuk een genot voor het oog en voor de smaakpapillen. Of dat nu gaat om amuses, een compleet drie-gangdiner of een barbecue tijdens een event. Alles wordt met zorg en aandacht voor u bereid. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten van het gezelschap die avond. En van het voortreffelijke eten natuurlijk! Die taak laten we graag aan u over.

 

Een gezellige avond die niet meer stuk kan!

JÖRD kan voor al uw feesten en partijen klaarstaan. Hoe grootschalig of kleinschalig uw feest of partij ook is. Een bescheiden feest verdient namelijk ook lekker eten. Die gezellige avond kan zo niet meer stuk! Ook is het mogelijk om drank te laten verzorgen door JÖRD. Wijn, bier en fris zijn aan de orde. Heeft u geen zin in vuile vaat? Dan is het mogelijk om dit te huren. Dus als u op zoek bent naar een catering in Antwerpen, zoek dan niet verder en informeer naar de mogelijkheden.

https://jordcatering.be/