Winkeltrefpunt
Image default
Huishoudelijk

Besluit om een slowjuicer te bestellen en ervaar de voordelen

Heeft u moeite met de inname van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten en fruit en krijgt u daardoor niet de benodigde vitamines, mineralen en voedingsstoffen binnen? Het is in dat geval aan te raden om een slowjuicer te bestellen bij Sapmaker.nl. Een slowjuicer gebruikt een perstechniek waarmee de vitamines en mineralen van het fruit en de groenten behouden blijven, waardoor u deze binnenkrijgt wanneer u het sap drinkt. Deze perstechniek is daarnaast uiterst efficiënt, waardoor er geen kostbaar vruchtvlees verloren gaat. De perstechniek van een slowjuicer brengt daarnaast nog andere voordelen met zich mee, het zorgt bijvoorbeeld dat uw sap langer houdbaar is, omdat het sap minder wordt gemengd met zuurstof. Het sap is niet alleen langer houdbaar wanneer u dit maakt met een slowjuicer, het is ook nog eens enorm lekker. Een slowjuicer bestellen en gebruiken is dus een eenvoudige én lekkere manier om de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten en fruit te consumeren. Lees verder en ontdek de verschillende modellen van Sapmaker.nl.

De verschillende modellen van deze specialisten

Wanneer u een slowjuicer wilt bestellen, heeft u bij de specialisten van Sapmaker.nl een keuze uit twee verschillende modellen, namelijk de slowjuicer basis of de slowjuicer luxe. Beide modellen zijn grotendeels gelijk, echter heeft de slowjuicer luxe een extra tap om het sap in een persvat op te vangen en is deze machine gemaakt van rvs. Deze slowjuicer heeft dan ook een luxueuze uitstraling en hiermee bent u in staat om sap te produceren voor meerdere mensen tegelijkertijd. De slowjuicer luxe is dan ook uitermate geschikt voor gebruik op kantoor.

Maak uw keuze en bestel

Heeft u een keuze kunnen maken tussen de verschillende modellen? Besluit dan direct om uw favoriete slowjuicer te bestellen in de webshop van Sapmaker.nl. U krijgt gegarandeerd geen spijt van de aankoop van een hoogwaardige sapmachine, aangezien u hiermee in een handomdraai geniet van lekkere, gezonde sappen.