Winkeltrefpunt
Image default
Mode en Kleding

Marc Cain is het modelabel met liefde voor de moderne vrouw

Marc Cain en andere moderne ontwerpers zoals Joseph Ribkoff hebben een oprechte liefde voor de moderne vrouw. In 1973 werd het label Marc Cain opgericht in Duitsland. Het groeide al snel uit tot een wereldwijde marktleider. Dit dankzij de hoge kwaliteit, het design en de pasvorm die het keer op keer weet af te leveren. Het draagcomfort en de zelfverzekerdheid die de designs bij de draagsters oproepen, maken het merk geliefd en alom geroemd.

De zorgvuldige werkwijze

Dat Marc Cain een oprechte liefde voor de vrouw heeft, stralen niet alleen de kledingstukken zelf uit, maar ook het productieproces dat daaraan vooraf is gegaan. Deze wordt gekenmerkt door een hoge mate van secuurheid. Marc Cain beschikt, net als ontwerpers als Joseph Ribkoff, over de modernste machines om de textielverwerking zo optimaal mogelijk te laten verlopen. De gebruikte stoffen en het breigaren zijn allen afkomstig uit Italië. De verwerking ervan vindt daarna plaats in Duitsland, om vervolgens in Roemenië  en Hongarije tot in de puntjes te worden afgewerkt.

De sublabels

De Marc Cain look wordt onderverdeeld in drie sublabels: Collections, Sports en Essentials. De eerstgenoemde is het hoofdlabel, dat de klassieke stijl verenigt met de moderne. Binnen de Sports-lijn vindt u casual, sportieve kleding voor in uw vrije tijd. Binnen dit label is extra veel aandacht voor de functionaliteit van de kledingstukken. Bent u op zoek naar een elegante, tijdloze klassieker? Dan vindt u deze zonder twijfel in de Essentials lijn. Zo vindt u bij Marc Cain kleding voor elke situatie en gemoedstoestand.

Schijnbare tegenstellingen die een eenheid vormen  

Typerend voor het modelabel zijn de regelmatig aanwezige en bijzondere grafische designs. In tegenstelling tot wat veel conventionele modehuizen denken, doen kleur en opvallende details niets af aan de klassieke uitstraling van een kledingstuk. Wanneer deze op de juiste manier wordt gedragen, is deze subtiel en opvallend tegelijk.  Bij Penninkhof koopt u online mode-items uit de lijn van Marc Cain, Joseph Ribkoff en andere gerenommeerde merken om stijlvol en prikkelend voor de dag te komen.