Winkeltrefpunt
Image default
Groothandel

Een omsnoeringsmachine voor het gemak

Wat is omsnoeren en waarom hebben bedrijven graag een omsnoeringsmachine in huis? Deze vraag is simpel te beantwoorden met een wedervraag: waarom tijd en mankracht inzetten voor een proces dat even gemakkelijk automatisch geregeld kan worden? Omsnoeren is het proces waarbij een band van metaal of kunststof om een verpakking of product aangebracht wordt. Op deze manier worden verpakkingen klaar gemaakt voor vervoer en zal alles stevig bij elkaar gebonden blijven. Bij Fixpack Verpakkingstechniek vindt u alles wat te maken heeft met omsnoeren.

Het voordeel van omsnoeringsmachines

Bedrijven die een omsnoeringsmachine in huis halen verdienen de inkoopprijs vaak makkelijk terug met de bespaarde mankracht die hierdoor bij andere processen ingezet kan worden. Zowel kleine als grote ondernemingen maken dagelijks gebruik van omsnoermachines. Denk bijvoorbeeld aan alle online webshops van tegenwoordig. Alleen daarbij al worden dagelijks duizenden verpakkingen dichtgemaakt met tape of verstevigd met metalen of plastic banden.

Een complete omsnoeringsset

Bij Fixpack Verpakkingstechniek is ook een volledige omsnoeringsset van hoge kwaliteit te koop. Zo hebben ze onder andere een speciale startersset met een verrijdbare omsnoeringskar. Dit is ideaal en zeer geschikt voor het omsnoeren van dozen en pallets. Voor een meer professionele omsnoeringsset kiest u voor de bundelaanbieding met accu voor PP en petband. Deze wordt standaard in een 12 millimeter uitvoering geleverd, maar is ook verkrijgbaar in een uitvoering van 16 millimeter.

Technische dienst

Doordat Fixpack Verpakkingstechniek het Qshops keurmerk draagt, kunt u er zeker van zijn in zee te gaan met een betrouwbaar bedrijf. Bij betalingen vooraf kunt u zelfs korting krijgen op de totaalprijs. Daarnaast is het een enorm voordeel dat de machine kosteloos bij u wordt afgeleverd en gemonteerd. U kunt dan meteen alle vragen stellen die u heeft. Bent u toch niet tevreden over de machine? Dan is het geen probleem als u binnen zeven dagen de machine wilt retourneren of omruilen voor een andere. Voor technische storingen kunt u altijd de eigen technische dienst van Fixpack Verpakkingstechniek contacteren. Er staan dan verschillende oplossingen voor klaar.