Winkeltrefpunt
Image default
Woningen

Kies voor een goede, maar betaalbare trap

Bent u net ingetrokken in uw nieuwe huis en is de trap aan een opknapbeurt toe? Of woont u al een tijdje in uw huis en moet uw trap daar vervangen worden? Hoe de situatie ook is, u wilt niet te veel betalen voor uw nieuwe trap. Dat is een goede reden om te kiezen voor een betaalbare trap van Basistrappen. Door de unieke aanpak van deze specialist kan men u een hoogwaardige, maar toch betaalbare trap aanbieden.

Ontdek de unieke aanpak van deze specialist

Basistrappen helpt u graag met het aanleggen van een betaalbare, maar veilige en mooi uitziende trap. Maar hoe gaat dat dan in zijn werk? Er wordt op een kostenbesparende manier gewerkt, waardoor de trappen van Basistrappen zeer betaalbaar zijn. Dit betekent ook dat deze aanbieder geen grote showroom heeft, waar mannen in pakken u adviseren. U krijgt gewoon een goedkope trap van hoge kwaliteit!

Kies uit verschillende trappen en bepaal zelf welke services u wenst

U kunt bij Baistrappen kiezen uit een trap van vurenhout, eikenhout of beukenhout. Daarnaast kiest u de services die u wenst:

  • U haalt een doe-het-zelf pakket op bij de specialist in Waalwijk en monteert de trap zelf.
  • Kies voor de doe het samen service, waarin de trap op zich wordt aangelegd door de specialist, maar waarbij u zelf zorgt voor de afwerking.
  • Of kiest juist voor de doe het niet zelf service, waarin uw trap volledig wordt gemonteerd door de specialisten. De trap wordt vakkundig ingemeten, geleverd en daarna gemonteerd en afgewerkt.

Voor welke materialen u ook kiest; met Basistrappen heeft u altijd een betaalbare trap, geheel naar uw wens.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u weten wat Basistrappen u kan bieden? Zoek de contactgegevens op de website op en neem contact op met de medewerkers voor een afspraak. Zij komen dan bij u thuis langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Daarna worden de onderdelen besteld, waarna het echte werk kan beginnen!

https://www.basistrappen.nl/