Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Begeleiding in je loopbaan

Heb je het idee dat je een beetje vast zit in je huidige werkplek? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging, al dan niet binnen je huidige werkplek. De juiste loopbaanbegeleiding, van bijvoorbeeld www.carrierepoort.nl kan voor iedereen een nuttige toevoeging zijn, wanneer je op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling en niet wil blijven hangen waar je nu bent. Een partij zoals Carrierepoort kan zich hiervoor inzetten en zorgen dat je je doelen bereikt.

Allereerst is het belangrijk om te bedenken wat jij graag wil. Wil jij graag verder groeien naar een hogere functie of zit je prima op je huidige plek? Ook wanneer dat laatste het geval is, is het alsnog goed om rond te blijven kijken en ook eens verdieping te zoeken in je huidige functie. Ook wanneer je prima op je plek zit, is het goed om te blijven kijken hoe je aan jezelf kunt blijven werken. Veel werkgevers hebben hier ook mogelijkheden voor, de zogenaamde potjes.

Uit deze potjes kunnen opleidingen en cursussen worden gefinancierd die jou weer verder kunnen helpen in je professionele carrière. Soms stellen werkgevers hier wel voorwaarden aan, omdat zij natuurlijk ook graag willen profiteren van de investering die ze doen. Daarvoor is ook zakelijke coaching in het leven geroepen. Zij kunnen ook optreden als bemiddelaar tussen jou en je werkgever en ook kijken welk traject dan het meest geschikt zou zijn voor jou en jouw professionele carrière. Uiteraard is het altijd goed om eigen initiatief te tonen, maar een beetje hulp kan natuurlijk nooit kwaad in die zin.

Probeer in ieder geval alvast voor jezelf te bedenken welke mogelijkheden je graag zou willen ontplooien. Wat wil je nog bijleren en wat kan nog van pas komen  bij je huidige werk, of juist tijdens een nieuwe baan? De mogelijkheden zijn legio dus zoek deze zeker eens uit.

http://www.carrierepoort.nl