Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Handerson Boxsprings

Handerson is een merk dat je écht moet overwegen als je opzoek bent naar een goede boxspring voor meer slaapcomfort. Deze aanbieder heeft heel wat in petto: naast een breed gamma aan boxsprings in uiteenlopende formaten en designs kan je ook altijd zeker zijn van een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Wil je meer weten over Handerson boxsprings? Dan kan het onderstaande overzicht je helpen!

Alles over Handerson Boxsprings

Boxsprings zijn letterlijk boxes met veren, die worden gebruikt als bodem voor een bed. Het verschil tussen boxsprings en gewonde beddenbodems is dat boxspring doorgaans hoger zijn en ook meer slaapcomfort bieden. Hieronder de belangrijkste voordelen van een Handerson Boxspring:

1. Een uitstekende kwaliteit

Als je op zoek bent naar een boxspring van de allerbeste kwaliteit, dan moet je bij Handerson zijn. Het merk maakt enkel gebruik van betrouwbare materialen en biedt daarbij ook extra accessoires die lang meegaan. Denk maar aan luxe goudschuim matrassen, waar je extra comfortabel op slaapt en die je bed er daarbij luxueuzer doen uitzien.

2. Voor elke person de beste oplossing

Daarbij kan je binnen het Handerson aanbod heel wat mogelijkheden vinden op het vlak van formaat, design en meer. Van modellen van 140 x 200 tot extra grote varianten met 180 X 220 afmetingen, alles is mogelijk. Ook zijn er aparte collecties verkrijgbaar, waaronder Castello en Toscana, die elk hun eigen unieke design en karakter hebben.

3. Een complete opbouw voor een optimaal slaapcomfort

Ten slotte kan je bij Handerson rekenen op een boxspring die tot in de puntjes compleet is. Zo bevat elk type boxspring bij dit merk een hoofdbord, onderstel, matras, topmatras en pootjes. Met andere woorden, je zoektocht naar een comfortabel bed met passende matras en onderstel duurt niet lang, als je bij Handerson zoekt. Op die manier geniet je snel van een ongelofelijk slaapcomfort!