Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Het verven van leren producten

Het geven van een nieuw uiterlijk aan een paar schoenen, een jas of een stoel hoeft niet per se duur te zijn of veel tijd te kosten. Veel mensen denken dat het opnieuw leven in blazen van deze producten erg prijzig uitpakt en kopen daarom liever nieuwe producten. Er zijn erg veel producten waarmee je het leer of andere natuurproducten een verse nieuwe gloed kunt geven. Eén van deze producten is een soort verf die het mogelijk maakt om leren schoenen verven. Dit soort verf is uitermate geschikt voor het verversen van leren schoenen, kleding of het opnieuw leven in blazen van lederen meubels. De verf hecht zich door middel van een primer beter op het leer.

Bij het kiezen van leerverf is het wel van belang dat je kijkt naar wat voor soort verf je nodig hebt, kies je bijvoorbeeld voor angelus leerverf, of normale leerverf? Dit hangt af van het soort leer wat je wilt gaan verven. Er bestaat niet alleen verf voor leer, maar voor suède producten zijn er verschillende soorten verf die het suède een andere nieuwe frisse kleur geven.

Met behulp van de verf kan je een hoop geld besparen. In plaats van dat je meer dan honderd euro neerlegt voor een nieuwe jas, kun je voor een paar euro ook een potje leerverf kopen. Met behulp van nog wat andere producten kun je uiteindelijk je oude jas of schoenen er gloednieuw uit laten zien. En dit voor maar een aantal tientjes! Dit scheelt erg in de portemonnee, maar is ook beter voor het milieu. In plaats van dat je elke winter een nieuwe jas koopt, kun je nu de oude jassen hergebruiken en zo de vervuilende grondstoffen die gebruikt worden bij de productie verminderen. Op deze manier is het verven van lederen producten dus op meer vlakken effectief!

https://www.leerverfshop.nl/