Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Leren jas verven

Heb je een leren jasje aangeschaft die in een kleur die je écht niet staat, maar vind je het model wel super leuk? Of ziet je leren jasje er niet meer zo mooi uit? Dan is dit dé unieke oplossing: je leren jas verven. Om je jas of ander leder te verven heb je angelus verf nodig. Je kan angelus verf kopen onder andere online kopen bij de leer verf shop, www.leerverfshop.nl. Maak je leren jas weer nieuw of geef het een andere kleur. Er is keuze in maar liefst 140 kleuren leerverf waarvan er vast eentje tussen zit die perfect aansluit bij je huidige kleur leren jas. Als je leren jas niet uit één kleur bestaat, geen stress. Je kunt namelijk ook kleuren matchen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos met leerverven en vaak ook goedkoper dan weer een nieuwe leren jas te kopen. Lees snel verder, want in dit artikel ga ik je leren hoe je een leren jas kunt verven.

 

Voorbehandeling Het is belangrijk om van tevoren goed je leren jas te ontvetten met de Angelus prepareer spray. Neem goed de tijd voor het goed ontvetten van het leer. Een goed begin is het halve werk. Let er op dat je goed je vloer beschermd met een oude doek of handdoek. Als je helemaal klaar bent met het ontvetten, dan kan je starten met je leren jas te verven.

 

Let’s get started Als het gaat om grote oppervlakten, kun je gebruik maken van een sponsje. Voor bij de stikselnaden, rondom de knoppen en eventuele kleine accenten, raad ik je aan gebruik te maken van een klein kwastje. Pas op dat je de leerverf niet meteen te dik aanbrengt, je voorkomt problemen bij het drogen en je voorkomt dat je strepen krijgt. Je kan beter meerdere dunne lagen aanbrengen, dit geeft uiteindelijk een veel mooier resultaat en de kleur zal ook langer blijven zitten. Nabehandeling Als je klaar bent met je leren jas te verven, is het belangrijk dat je deze na behandeld met een speciale leer finisher. Ik hoop dat je na het lezen van dit artikel helemaal klaar bent om je leren jas een opfrisbeurt te geven.

http://www.leerverfshop.nl