Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Rustieke woon interieur

Ga jij binnenkort op je zelf, of ga je met je partner een huis kopen? Dan zit je vast al te denken aan hoe je het inrichten zal. Je huis interieur is iets belangrijk, aangezien je merendeels van je tijd in je huis doorbrengt. Ook zegt het veel over jezelf. Als je een chaoties karakter hebt, dan is de kans groot dat je huis ook wat drukker is. Of wellicht wil je dan juist een huis wat veel rust uitstraalt. Zoals bij een Scandinavische stijl.

De Scandinavische stijl is zeer populair, en dat is niet voor niks. De rustieke uitstraling, het prachtige kleurenpalet en de natuurlijke materialen zijn een perfecte combinatie. In een Scandinavisch interieur zie je zelden een tapijt over de gehele vloer. In plaats van een tapijt, kiezen zij meestal voor een houten vloer. Deze wordt dan gecombineerd met vloerkleden en dierenvachtjes. Er zit ook een reden achter de rustieke Scandinavische stijl. Dat komt namelijk doordat de  de winters in Scandinavië erg lang en donker zijn. Daardoor richten ze daar het interieur vaak licht in om de ruimtes zo helder mogelijk te houden. Het is dan ook niet verrassend dat er vooral veel wit wordt gebruikt. Naast wit worden er vooral voor zachte, natuurlijke tinten gekozen zoals lichtgrijs of zachtroze.

Onmisbaar in een Scandinavisch interieur is hout. Of dit nu op de vloer, de wanden, het plafond, accessoires of een complete keuken van hout is maakt niet zoveel uit. Wil je tijdens het inrichten van je huis ook daadwerkelijk voor de kwaliteit gaan van Scandinavische landen. Dan kan je terecht op de site van Moose färg. De producten van Moose färg worden ontwikkeld en geproduceerd in Zweden. Wil je voor je muren matte verf kopen, dan kan je op de site van Moose färg terecht. De beste kwaliteit die je krijgen kan. Kijk voor meer producten en inspiratie op de website.

https://www.moosefarg.nl/