Winkeltrefpunt
Image default
Vervoer en transport

NIeuwe vespa scooter kopen

Op zoek naar een nieuwe Vespa scooter? Dan is de Vespa Primavera wellicht iets voor jou. Deze opvolger van de Vespa LX heeft dezelfde klassieke look die je van Vespa bent gewend met enkele moderne details en de beste bouwkwaliteit die je van een scooter kunt verwachten. Ben je benieuwd welke Vespa Primavera het meest geschikt is voor jou? Bekijk hieronder de details van jouw nieuwe Vespa scooter!

 

Vespa Primavera 50cc 4-takt

Dit is de standaard Primavera waarbij we “standaard” met een korreltje zout moeten nemen. Deze topscooter is standaard al zeer luxe uitgerust en heeft uiteraard die stalen overkapping waar Vespa om bekend staat. De gevlochten remkabels en elektronisch gestuurde kilometerteller maken deze nieuwe Vespa scooter weer een stukje beter dan het vorige model.

 

Vespa Primavera Touring 50cc 4-takt

Dit is de sportieve uitvoering van de Primavera met ouderwets veel chroom dankzij de bagagerekjes. Daarnaast zit er ook een laag windscherm op dit model en de lichtbruine kleur maakt de Touring editie helemaal compleet.

 

Vespa Primavera Special 70

Ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van Vespa werd deze SETTANTESIMO editie op de markt gebracht, deze nieuwe Vespa scooter wordt geleverd in twee originele kleuren, recht van de klassieke Vespa scooters. Let ook op de details zoals de witte bies op de wielen en zwarte velgen, echt heel mooi!

 

Vespa Primavera 2-takt 50cc

Wil je een lekker pittige Vespa scooter? Overweeg dan een nieuwe Vespa scooter met 2-takt motor. Je moet bij dit type olie toevoegen die zich vermengd met de benzine voor optimale prestaties. Het verbruik ligt wat hoger, het is wel een zeer sportieve scooter om mee te rijden. Echt een Vespa voor de scooter fanaat!

 

Als je meer wilt weten voor je een besluit maakt voor de nieuwe Vespa scooter die het beste bij jou past kun je terecht in de webshop, daar vind je ook een heel bijzondere custom Vespa!

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa-scooter-merk