Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Veegmachines voor iedere klus om het huis

Een veegmachine is een multifunctioneel apparaat die bij uitstek geschikt is voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik. Veegmachines worden vaak gebruikt om grotere oppervlakten te vegen. Hierbij kan blad en vuil door de borstels worden geveegd. Veel bedrijven gebruiken een veegmachine voor meerdere doeleinden. In de winter kan de veegmachine worden voorzien met eeen sneeuwschuiver waardoor grotere oppervlakten sneeuwvrij kunnen worden gehouden. Maar ook een veegmachine is ook steeds populairder geworden voor thuisgebruik en zal naast de motormaaier een handige tuinmachine zijn.

Kwaliteit van de veegmachines

Er is veel verschil in kwaliteit bij de veegmachines die momenteel op de markt aanwezig zijn. Naast professionele machines zijn er ook veel “huis en tuin” modellen beschikbaar die vaak een beperkte kwaliteit hebben. Deze modellen zijn beneden de duizend euro al online te bestellen en zult u vaak zelfstandig in elkaar moeten zetten. Het zijn veegmachines die vaak uit China komen en minder robuust zijn uitgevoerd. Hou er rekening mee dat deze modellen vaak geen garantie hebben en bovendien niet worden ondersteund door een regionale dealer. De kans is dus vrij groot dat wanneer u ondersteuning nodig heeft u er zelfstandig met de importeur afspraken over moet maken.

Duistse kwaliteit veegmachines

Wanneer u een keuze maakt voor een professioneel model dan is het zeker de moeite waard om eens de collecie van Tielburger te belijken. Deze veegmachines zijn er in verschillende modellen. De keuze voor een geschikt model hangt natuurlijk af van de toepassing voor gebruik. Een veegmachine van Tielburger is er in verschillende uitvoeringen en u kunt alle modellen het beste op de website van Donat van der horst bekijken. Zorg ervoor dat u altijd een keuze maakt voor de mogelijkheden van de veegmachine. Niet alleen vegen maar ook sneeuwruimen en of een opvangbak achter de veegmachine. Een paar extra borstels zijn altijd handig direct mee te bestellen.