Winkeltrefpunt
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren

Recent moest ik een goedkope touringcar huren voor het tehuis waar ik werk. Wij hebben namelijk jaarlijks een dagje uit. Zo ook dit jaar. En daarvoor moeten we natuurlijk wel een touringcar hebben! Dit jaar ben ik nieuw in de organisatie en kreeg ik die taak op mijn bordje gelegd. En omdat het vorige touringcarbedrijf failliet is gegaan, kon ik daar helaas geen gebruik meer van maken. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. In dit blogje vertel ik graag waar wij de touringcar hebben gehuurd, waar we naartoe zijn gegaan en hoe het dagje uit was.

Googelen op touringcar huren

Zoals ik al zei ben ik dus op touringcar huren gaan zoeken op het internet. En al gauw kwam ik Noot.nl Personenvervoer uit Ede tegen. Daar las ik dat zij vele jaren ervaring hebben met het als vervoer fungeren bij een dagje uit. En ook voor ouderen, zoals in dit geval bij het tehuis waar ik werk. Daarom heb ik besloten om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij hebben voor het dagje uit namelijk een bepaald budget en daar mag ik niet overheen.

Al snel nam Noot.nl contact met mij op. Zij bedankten mij eerst hartelijk voor het aanvragen van de offerte. Ze stelden vervolgens onder meer vragen over waar de reis naartoe dient te gaan, op welke datum en voor hoeveel uur. Wat betreft de eerste vraag gaf ik aan dat degene die daarover gaat, nog aan het kijken is naar leuke ideeën om naartoe te kunnen gaan met het dagje uit. Degene die ik aan de lijn had van Noot vertelde mij dat zij op hun website een heel mooi overzicht hebben van inspiratie om naartoe te kunnen gaan met de ouderen. En dat zij ook ervaring hebben met het daar naartoe rijden met de touringcar. Ook hebben ze bij Noot veel contact met die musea etc. waardoor ze een heel programma aan kunnen bieden.

Het dagje uit

Uiteindelijk is er besloten om gebruik te maken van die optie bij Noot en ging de reis naar Spakenburg, voor aldaar een dagje uit. Het was een hele leuke dag en de touringcar van Noot was perfect.