Winkeltrefpunt
Image default
Gezondheid

Kunsthagen, jungle matten voor een gezonde leefomgeving

Kunsthagen, pvc wanddoeken met print en jungle matten voor een gezonde leefomgeving. Dat klinkt misschien vreemd maar het is een bewezen feit. De kleur groen en dit specifiek in combinatie met planten geven rust. Ook stralen ze een kalmte uit die overgebracht wordt op de geest van de mens en dier.

Niet voor niets worden in vele wachtruimtes een groene jungle wand geplaatst. Maar vergeet niet de cafe´s en restaurants met de groene wanden. Men voelt zich er snel thuis, wordt rustig en dit is goed voor de horeca en bedrijf.

Groen maakt gelukkig

Al jaren wordt dit principe toegepast. Maar de laatste jaren steeds bewuster en vindt het groen ook een weg in de huiskamer. Vele woonkamers, mancaves, balkons of lounge veranda´s zijn inmiddels opgeleukt met de groene muren. Ook plafonds worden niet vergeten. 

Kunsthaag rol en jungle matten in diverse maten

Kunsthagen zijn leverbaar op rollen van 3×1 meter of 3×1,5 meter. Dat is handig want men kan ze zo uitrollen en aan bijvoorbeeld een balkon bevestigen. Daarentegen kan in sommige gevallen de matjes van 50×50 cm handiger zijn. Deze hebben tevens een iets mooiere en vollere dekking. Ze lijken dan ook meer op de echt hele mooie jungle matten. Ze zijn volledig bedekt en niet van echt te onderscheiden.

Verder zijn ze zijn leverbaar in diverse kleurtinten. Men klikt ze eenvoudig aan elkaar zodat grotere oppervlaktes snel een groene wand kunnen worden.

Alle informatie op 1 adres met eigen voorraad

In Nederland is KunstHaag.EU al jaren de nummer 1 leverancier van kunsthagen. Bij Kunsthaag.eu begonnen ze al met het verkopen van kunsthagen toen nog niemand van het bestaan afwist. Ze verkopen uitsluitend kwaliteit en zijn niet zoals inmiddels zoveel andere leveranciers een dropshipper.

Ze leveren alles uit eigen voorraad vanuit Heiloo. Er kan op afspraak ook afgehaald worden en de hoge kwaliteit bekijken, voordat je de aankoop daadwerkelijk gaat doen.

Meer weten? Kijk eens op de website. Te vinden kunsthaag.eu.

https://kunsthaag.eu/