Winkeltrefpunt
Image default
Gezondheid

Wanneer een detox kuur bestellen in Rotterdam?

Heb je plannen om wat kilo’s te gaan afvallen? Of heb je vage klachten waarvan je geen oorzaak kunt aanwijzen maar waar je graag vanaf wilt? Dan is een detox kuur bestellen in Rotterdam misschien een goed idee. Deze kuur kan je helpen je lichaam te ontdoen van onzichtbare afvalstoffen. Deze hopen zich in de loop van de tijd op in je lichaam en kunnen zorgen voor een slechte huid, slapeloosheid of problemen met je haar. Maar ook stress en oververmoeidheid kunnen je parten spelen. Als je een detox kuur doet wordt je lichaam grondig gereinigd en wellicht helpt het je om je fitter te voelen. Het lichaam doet zelf ook het nodige opruimwerk, vooral tijdens de slaap, maar kan daar soms best een beetje hulp bij gebruiken.

Hoe gaat dat, een detox kuur?

Tijdens een detox kuur eet en drink je niets behalve de detox. De voorgeschreven hoeveelheid verdeel je over de dag. Een kuur duurt gemiddeld tien dagen. Als je het detoxen combineert met een dieet, dan kun je eerst een aantal weken starten met je dieet, daarna de detoxkuur doen en vervolgens je dieet voortzetten. Voor een blijvend resultaat is het natuurlijk belangrijk dat je als je je streefgewicht hebt bereikt, niet weer volledig terugvalt in je oude eetgewoontes. Een detox kuur bestellen in Rotterdam bij een webshop met een vestiging in Den Haag, is je eerste stap op weg naar je nieuwe, gezondere leven.

Je detox kuur snel in huis

Wil je je detox kuur snel in huis hebben? Kijk dan op de website van Citroensapkuur in Den Haag. Hier kun je een detox kuur bestellen in Rotterdam zonder extra verzendkosten. De kuur is voldoende voor een detox van 10 dagen. Je ontvangt je bestelling zo snel mogelijk in huis, meestal binnen enkele werkdagen. Als je vragen hebt, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen je graag.