Winkeltrefpunt
Image default
Gezondheid

Voordelen van het drinken van zilverwater

Water met colloidaal zilver is een natuurlijk alternatief voor antibiotica. Je kunt dit zowel drinken als uitwendig op de huid aanbrengen. Zilverwater wordt al duizenden jaren in culturen over de hele wereld gebruikt als antibacterieel middel omdat het bacteriën doodt. Het kan helpen bij infecties en keelpijn en het is aangetoond dat het sommige schadelijke bacteriën in het lichaam doodt. Zilverwater is ook een uitstekende natuurlijke remedie voor het behandelen van symptomen van artritis, het stimuleren van je immuunsysteem en het helpen bij pijnverlichting van verschillende aandoeningen. In dit artikel worden enkele voordelen van zilverwater toegelicht.

Verkoudheid bestrijden

Van zilverwater is bekend dat het bacteriën doodt. Dit betekent dat het mensen met keelpijn en verkoudheid kan helpen. Het is ook aangetoond dat dit product het immuunsysteem op verschillende manieren stimuleert voor het bestrijden van infecties. Als je klachten door ziekte of een infectie ervaart, kan zilverwater een effectief alternatief zijn. De zilverionen in het water binden zich aan de eiwitten op het oppervlak van bacteriecellen. Vervolgens vernietigen ze deze van binnenuit.

Beschermt goede bacteriën

Zilverwater doodt de goede bacteriën in je lichaam niet. Dit zijn de bacteriën die je helpen om voedsel te verteren. Het helpt ze juist om te groeien en in leven te houden. Er zijn veel verschillende onderzoeken die aantonen dat zilverwater veel gezondheidsvoordelen heeft, zonder dat het negatieve bijwerkingen of een negatief effect op je lichaam heeft. 

Het kan ook op de huid worden gebruikt

Om zilverwater plaatselijk te gebruiken, maak je gewoon een watje of wattenschijfje nat in de oplossing en breng je het aan op het betreffende gebied. Je kunt zilverwater bewaren in elke glazen pot met een deksel. Zorg ervoor dat je duidelijk op het etiket vermeldt dat het zilverwater bevat, zodat je het niet per ongeluk opdrinkt. Zilverwater kan ook in bad worden gebruikt. Voeg gewoon 1 kopje zilverwater toe aan het water in je badkuip voordat je een bad van 20 minuten neemt. Deze behandeling is effectief gebleken voor de behandeling van acne, psoriasis en eczeem door de doorbloeding te verhogen en ontstekingen door het hele lichaam te verminderen.

Zilverwater als natuurlijk alternatief voor antibiotica

Zilverwater is een natuurlijk alternatief voor antibiotica. Zilverwater wordt al duizenden jaren gebruikt als antimicrobieel middel over de hele wereld. Denk er wel aan dat zilverwater geen medicijn is. Het is gewoon een natuurlijk product dat zowel door mens als dier veilig kan worden gebruikt om bepaalde klachten te verminderen.